Boden Open

Lördagen den 10 februari, 2018

logga 2018

Tid och plats

Boden Open hålls lördagen 10 februari 2018 i sporthallen Hildursborg i centrala Boden. Tävlingsstart är kl. 09.00.

Nedladdningsbara inbjudningar och anmälningslistor

Existerande WKF-tävlingsregler för kata och kumite. Karateförbundets regler för barnkumite. Hämta dessa från Karateförbundets hemsida .

Tävlande från svenska klubbar i kata och/eller kumite och som är 14 år och äldre måste ta med giltigt tävlingskort. Beställ tävlingskort i god tid från Karateförbundet .

Resa och boende

Ni tar er hit antingen med nattåg eller flyg. Nattåget är ett bekvämt sätt att ta sig till Boden Open. Arenan ligger på ca 5 minuters gångavstånd från tågstationen. Är man ute i god tid kan man även hitta riktigt bra priset på flyg från Stockholm eller Göteborg (både SAS och Norwegian flyger till Luleå/Kallax, 3,5 mil från arenan).

Vill ni bo bekvämt gör ni det på Quality Hotell Bodensia, Boden Opens officiella tävlingshotell (0921-17710). Ange "Boden Open" vid bokning. Vill ni hitta andra boendealternativ, kontakta oss!

Varmt välkomna!
Bodens Karateklubb