Boden Open

Lördagen den 11 februari, 2017

Boden open loggo 2017

Resultatlista

Här finns resultatlista för Boden Open 2017 att ladda ner. Välkommen åter nästa år!

Tid och plats

Boden Open hålls lördagen 11 februari 2017 i sporthallen Hildursborg i centrala Boden. Tävlingsstart är kl. 09.00.

Startlistor

På följande länkar kan du nu ladda ner startlistor och tidplan

Nedladdningsbara inbjudningar och anmälningslistor

Existerande WKF-tävlingsregler för kata och kumite. Karateförbundets regler för barnkumite. Hämta dessa från Karateförbundets hemsida .

Tävlande från svenska klubbar i kata och/eller kumite och som är 14 år och äldre måste ta med giltigt tävlingskort. Beställ tävlingskort i god tid från Karateförbundet .

Resa och boende

Ni tar er hit antingen med nattåg eller flyg. Nattåget är ett bekvämt sätt att ta sig till Boden Open. Arenan ligger på ca 5 minuters gångavstånd från tågstationen. Är man ute i god tid kan man även hitta riktigt bra priset på flyg från Stockholm eller Göteborg (både SAS och Norwegian flyger till Luleå/Kallax, 3,5 mil från arenan).

Vill ni bo bekvämt gör ni det på Quality Hotell Bodensia, Boden Opens officiella tävlingshotell (0921-17710). Ange "Boden Open" vid bokning. Vill ni hitta andra boendealternativ, kontakta oss!

Varmt välkomna!
Bodens Karateklubb